Nový blog o „dokumentaci“: docsoup.cz

Kde jsou ty doby, kdy jediným zdrojem informací o software byl tištěný manuál a maximálně nápověda, kterou stejně nikdo nečetl (a nebo jen při nouzi největší). Naštěstí jsou tyto doby pryč a typů informačních zdrojů existuje mnoho – od jednoduchých tutoriálů až po video návody. Tím se vše zjednodušilo pro uživatele, ale velmi zkomplikovalo pro tvůrce – jak technologická náročnost tak i významný přesah do marketingu.

A právě pro tvůrce právě vznikl blog docsoup.cz, který se věnuje právě této problematice. Píší jej členové dokumentačního týmu Kerio Technologies. Tento tým se stará o dokumentaci všech jejich produktů. Jejich dokumentace má mnoho forem a je přeložena do mnoho jazyků.

K tématu mají mnoho co říci, něco málo již napsali a mnoho ještě napíší.

Tedy vzhůru do čtení: docsoup.cz

4 thoughts on “Nový blog o „dokumentaci“: docsoup.cz”

  1. Ten docsoup web je hruza, clovek nema sanci zjistit ani obecnou predstavu o cem docsoup vlastne je. Coz je u projektu s dedikovanou webovkou docela smutne.

  2. Dobrý den,

    ještě jsem si vzpomněl – napište připomínku k nim. Já je jen odkazuji, protože věřím jejich schopnostem a vím, že jsou opravdoví odborníci.

    Petr

  3. Jsou-li odborníci na dokumentaci, neměl by tím spíš web dát na první pohled indicii, o čem je? Souhlasím s předchozí kritikou a chápu, že pláču na špatném hrobě. 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *